FIFA Cup: het leukste FIFA toernooi van België

Nu Belgische profclubs elk hun eigen FIFA eSporter onder de arm hebben genomen en ook nationale ploegen hun eigen FIFA eSports teams zijn gaan oprichten, blijft het videospel FIFA zijn opmars verderzetten. Kriebelt het bij jou ook om eens deel te nemen aan een echt FIFA toernooi met veel aanwezigen, een leuke sfeer en een zotte prijzenpot? Dan is de FIFA Cup gegarandeerd hét FIFA 19 toernooi voor jou!

Wat is de FIFA Cup?

FIFA Cup is een FIFA 19 toernooi op PlayStation 4 waar gamers hun skills op de proef kunnen stellen tegen elkaar. Dat wordt gespeeld tijdens een 2v2 compo. Ons FIFA toernooi wordt bovendien zo georganiseerd zodat je als gamer zonder problemen aan beide FIFA 19 competities kan deelnemen.

Tijdens onze FIFA events staan 3 pijlers centraal: competitie, amusement en vriendschap. Als vereniging willen we tijdens onze FIFA toernooien zorgen voor een zo compleet mogelijke gaming ervaring bij elke bezoeker en dit binnen de beste condities. Dat doen we door tijdens onze FIFA evenementen sterk in te zetten op infrastructuur en randanimatie. Zo willen ervoor zorgen dat de aanwezige gamers zich ook tussen de wedstrijden door kunnen amuseren en zichzelf ook opnieuw kunnen opladen.

FIFA toernooi

Verloop van het FIFA toernooi

Voorafgaand op het FIFA evenement worden de aanwezige deelnemers random in poules opgenomen. Dat gebeurt aan de hand van een loting. Eenmaal de poulefases zijn afgerond, stoten de 2 beste teams uit elke poule door naar de knock-out fase, en dit aan de hand van een handig bracket systeem. In deze fase van het FIFA toernooi voorzien we een main bracket (voor de winnaars).

In de finale maken we dan nog een onderscheid tussen de kleine en grote finale. De 3 beste spelers van het 2v2 team worden uiteindelijk beloond met een van de prachtige prijzen!

FIFA 19 toernooi op PlayStation 4

Tijdens ieder FIFA toernooi zorgen we ervoor dat de recentste game updates zijn geïnstalleerd. Daarnaast motiveren we de deelnemers ook om hun eigen PlayStation 4 bakje mee te nemen. Zo willen we enkel de beste FIFA eSports condities aanbieden aan onze deelnemers. Door tot slot gebruik te maken van de officiële spelregels willen we de gamers tot het uiterste drijven.

Ben je klaar om je FIFA skills op de proef te stellen?

Bestel ticket